Moederdag 2020

Zondag 10 mei 2020 is het Moederdag. En juist in deze tijd mag je je moeder wel even extra in het zonnetje zetten. Want dat verdient ze! Samen met HE-AS hebben we een lief moederdagcadeau voor je samengesteld, Je kunt het bestellen en afhalen bij ons en ook bij HE-AS. Liever laten bezorgen? Dat kan op zaterdag 9 mei in Heerenveen en omgeving.

 

Zeg het met wit

Zanzibar Blanc van het geliefde Franse wijnhuis Moulin de Lène uit de Languedoc is een frisse fruitige Chardonnay die goed combineert met  gerechten waarin frisse ingrediënten worden gebruikt. Denk aan salades, vis, maar ook heerlijke borrelhapjes. Ideaal als aperitief en voor gezellige momenten met familie. (1 fles wijn). HE-AS heeft hier een prachtig wit bloemstukje bij gemaakt. Inclusief vaas en samen liefdevol verpakt.

Prijs : € 17,50

 

 

Zeg het met rood

Zanzibar Rouge is een soepele Franse Terra Vitis wijn van de druivensoorten Syrah, Mouvèdre & Marselan. Deze rode wijn van Moulin de Lène met een krachtige neus en geuren van vers geplukte bosvruchten kent een lange afdronk van zwarte bessen. Deze relatief lichte wijn past bij veel gerechten en is heerlijk bij pasta’s, kazen en bij de barbecue. (1 fles wijn)HE-AS heeft hier een prachtig roze bloemstukje bij gemaakt. Inclusief vaas en samen liefdevol verpakt.

Prijs: € 17,50